Thursday, June 7, 2012

Πάρτα μωρή άρρωστη!

Δεν καταλαβαίνω αυτή την υστερία εναντίον του ανθρώπου. Νομίζω ότι αν το σκεφτούμε ψύχραιμα, ωφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κασιδιάρη. Θαυμασμό και όχι χλευασμό στον άνθρωπο που κάποτε θα αναγνωριστεί σαν μεγάς προφήτης.

Κατ΄αρχήν, πρέπει να τιμήσουμε τον σπουδαίο πολιτικό άντρα γιατί, αντίθετα από τα γνωστά λαμόγια και τους κωλοτούμπες της πολιτικής, αυτός είναι ακλόνητα συνεπής στην ιδεολογία και τους ψηφοφόρους του. Ως γνωστόν, η Χ.Α εκθειάζει το αρχαιοελληνικό πνεύμα. Που ακούστηκε στην Αρχαία Ελλάδα να συμμετέχουν γυναίκες στα κοινά; Φάτε λοιπόν τις μάπες σας και γυρίστε εκεί που ανήκετε- στην κουζίνα, να φτιάξετε κανά παστίτσιο- κάργες! Επίσης, είναι κοινό μυστικό ότι, κοντά μισό εκατομμύριο συνειδητοποιημένοι έλληνες πολίτες ψήφισαν το συγκεκριμένο κόμμα για να «πέσουν μερικές μπάτσες». Ο μέγας κασιδιάρης δεν θα μπορούσε ποτέ να προδώσει το κοινό του.

Τα χαστούκια και τα μπουγέλα του δεν στόχευαν τόσο την Κανέλλη, όσο την υποκρισία μας. Μη μου πεις, κάποιες από τις φορές που βρέθηκες να συζητάς με ξεροκέφαλους, που δεν νοούν με τίποτε να καταλάβουν τις αυτονόητες αλήθειες που τους παρουσιάζεις, σου πέρασε από το μυαλό να τους «αρπάξεις». Παραδέξου το! Όταν δε, υποχρεώνεσαι να ακούς τις παπαριές τους, σίγουρα θα μπήκες στον πειρασμό να σφίξεις αποφασιστικά τα χείλια (όπως ο μεγάλος), και να τους λούσεις με ό,τι υγρό υπήρχε πρόχειρο. Ο κασιδιάρης μας απελευθέρωσε από την καταπίεση των καλών τρόπων. Don’t resist the dark side of the Force, Luke!

Αμ, το άλλο; Μας θύμισε τι σημαίνει «αρσενικό», την χαμένη μας μαγκιά. Δεν μπορείς να πεις, αυτό το ανέμισμα του σακακιού, όταν σβούριζε τις ξανάστροφες είχε κάτι από τη λεβεντία του Φούντα και του Κούρκουλου στα καλύτερα τους! Κοντεύαμε να γίνουμε όλοι φλώροι, “politically correct”, gay-friendly, αν όχι και ψιλο-gay, αλλά το πήραμε το μάθημα. Σιγά μην καθόμαστε να ακούμε τις αηδίες της κάθε «κουμμούνας» και αξύριστης αριστερής. Το ξύλο, επιτέλους, βγήκε από τον παράδεισο της Χ.Α!

Άντε να καθαρίσει επιτέλους ο τόπος, από τους μαυριδερούς, τους κιτρινιάρηδες, τους ξανθούς βορειο-ευρωπαίους, τους αμερικάνους, τους εβραίους, τα κουμμούνια, τους πούστηδες και τις λεσβίες, τους αλλόθρησκους, τους άθεους, τους δαρβινιστές, τους καργιόληδες τους κινέζους, τους αλβανούς (με τους αρβανίτες τι κάνουμε;), όσους ψήφισαν πασοκ και νδ, να το βουλώσουν επιτέλους οι έλληνες του εξωτερικού, που νομίζουν ότι όλα τα ξέρουν, και οι ψευτο-φιλόσοφοι που μας τα έχουν ζαλίσει (εδώ θα ήθελα να μάθω την γνώμη του προφήτη: να κάψουμε και τα βιβλία ή αυτό παραπάει;), από τον κάθε γαμιόλη που μας την σπάει, εν πάσει περιπτώσει.

Η σημαντικότερη, όμως, συνεισφορά του στο έθνος είναι άλλη: έδειξε με τον πιο πειστικό τρόπο, σε όλους όσους πίστευαν ότι μπορούν να ψηφίσουν όποιον μαλάκα θέλουν, γιατί «χειρότερα δεν γίνεται», ότι, ναι, υπάρχουν πολύ χειρότερα! Είπαμε, αδέρφια, να διώξουμε τους ανίκανους και τους διεφθαρμένους. Αλλά όχι να τους αντικαταστήσουμε με τραμπούκους, κοπρίτες και αποβράσματα.

No comments:

Post a Comment

Please leave your message!